Kwaliteit is een keuze!
Autoschade Herstel Alderliesten

Hagelcentrum

Autoschade Herstel Alderliesten beschikt over de ruimte en kennis om in geval van een hagelcalamiteit in zeer korte tijd ons hagelcentrum ( weer) operationeel te maken. Uiteraard omvat dit ook de complete afhandeling met uw verzekeraar.
Na de hagelcalamiteiten in Ridderkerk e.o. van 1998 en recentelijk 2011 mogen we toch zonder overdrijven spreken, dat we de meest ervaren hagelschade specialist onder de Nederlandse schade bedrijven zijn.

Uitgebreide intake

Alleen een uitgebreide intake waarbij uw auto zelfs eerst gewassen wordt waarborgt dat we aantallen van 1000-1500 auto’s kunnen afwikkelen zonder noemenswaardige problemen. Om u een idee te geven, dat is een file van 5 tot 7.5 kilometer! U wordt als eigenaar door ons op de hoogte gehouden over de vorderingen. Ongeveer 3 weken voor uiteindelijke reparatie wordt een definitieve afspraak gemaakt. Bij de laatste calamiteit hebben we met 30 vervangende leenauto’s gewerkt en was de gemiddelde doorloop tijd anderhalve dag. Elk schaderapport was binnen de reparatietijd van de auto afgewikkeld met verzekeraar en/ of expertisedienst. Dit vergt een zeer strakke organisatie, flexibiliteit en doorzettings vermogen.
Mocht het ( hoe onwaarschijnlijk ook) een 3e maal gebeuren in Ridderkerk, wij zijn er klaar voor.

BEL: 0180 - 424488