Kwaliteit is een keuze!
Autoschade Herstel Alderliesten

 
 

High Quality Repair.

Alderliesten is de 4e ondernemer die in 2013 het gloednieuwe kwaliteitscertificaat van FOCWA EUROGARANT heeft behaald. Deze norm gaat veel verder de kant op van het eindproduct, dit in tegenstelling tot de huidige ISO normeringen. Hiermee heeft onze brancheorganisatie Focwa een unieke standaard in de wereld gezet ( nog nergens vertoond)! Je kunt stellen dat HiQuRe echt een kwaliteitsnorm is.

Wat betekend dit voor u?

Een aantoonbaar veilig gerepareerde auto, voor u en uw gezin. Door fabrieksconform te repareren weer net zo veilig is als voor de schade. Nodig? Wij denken dat gezien de vlucht die de techniek en veiligheidscomponenten in de huidige auto hebben genomen dat het een must is om veilig te kunnen repareren. Zo beginnen we tegenwoordig met een scan met een diagnose computer en wordt er aan u auto gewerkt door een gecertificeerde Autoschade Technicus. Wat te denken van de Hybride en/of elektrische voertuigen! Wij zijn er middels de nieuwe NEN9140 norm klaar voor.

Ambassadeur HiQuRe

Het zal u wellicht niet verbazen gezien het bovenstaande dat Directeur Arie Alderliesten Ambassadeur is voor deze nieuwe norm van Focwa Eurogarant. Kijk ook eens op www.hiqure.nl.