Kwaliteit is een keuze!
Autoschade Herstel Alderliesten

Alderliesten AHG ondernemer van het jaar 2


Leuke reacties gehad, vanmorgen nog verrast door onze lakleverancier RM / BASF.

Alderliesten AHG ondernemer van het jaar


De verkiezing van Alderliesten werd tijdens een drukbezochte franchisebijeenkomst bekend gemaakt door AHG-directeur Guus van Dreven. Alderliesten werd op de voet gevolgd door de twee andere finalisten Autoschade Herstel Roos Alkmaar en Autoschade Herstel Haarlemmermeer uit Nieuw-Vennep. Autoschade Herstel Alderliesten heeft in 2017 laten zien hét voorbeeld binnen de keten te zijn op de gebieden klantreviews en inkooployaliteit. AHG-directeur Guus van Dreven: “In deze tijd dien je als onderneming online zichtbaar te zijn. Een uitstekend hulpmiddel om bovenaan in Google zichtbaar te worden zijn klantenreviews. AHG faciliteert haar vestigingen door het online aanbieden van klantentevredenheid enquêtes. Door het online plaatsen van klantreviews ben je direct transparant over de kwaliteit die je bedrijf levert. Dit inspireert klanten om voor jouw bedrijf te kiezen op het moment dat ze online op zoek gaan naar een schadeherstelbedrijf.” Tevens was Autoschade Herstel Alderliesten in 2017 binnen de keten hét voorbeeld van het juist omgaan met het inkooployaliteitsprogramma van Autoschade Herstel Groep. Dit programma levert de actieve aangesloten vestiging direct financieel voordeel op.

Score Alderliesten in Tevreden.nl


Wij zoeken nieuwe collega's


Wegens aanhouden drukte willen wij ons team uitbreiden.

Autoschade Herstel Alderliesten in Ridderkerk wil haar team uitbreiden met een “allround schadehersteller”.


Alderliesten is een vooruitstrevend modern schadeherstelbedrijf draaiend onder de hoogste normering en in het bezit van enkele merkerkenningen. Onze klanten zijn veelal particulieren en bedrijven via de grote verzekeraars ( gestuurde schadestroom). Duurzaam en betaalbaar schadeherstel staan hoog in het vaandel. Werkzaamheden: De- en montage van voorkomende delen. Licht tot middelzwaar schadeherstel. Het uitlezen van voertuigen en afleverklaar maken van auto’s. Dit betreft vooral het interieur van de auto, voor de buitenzijde is een moderne krasvrije wasstraat beschikbaar. Wat vragen wij: Een afgeronde opleiding 2e of 1e schadehersteller Enkele jaren ervaring Rijbewijs B Hoge mate van zelfstandigheid. Nauwkeurig en collegiaal Wat bieden wij: Een stabiele zeer goed uitgeruste werkomgeving met doorgroeimogelijkheden naar niveau 3 autoschade technicus. Een bijpassend salaris en arbeidsvoorwaarden. Reageren kan per mail naar arie@alderliesten.nl

Auto technische cluc ATC afd. R'dam op bezoek bij Autoschade Herstel Alderliesten Ridderkerk.


Zo'n 65 leden van ATC hebben een leerzame avond beleefd met zeer veel vernieuwende reparatietechnieken. Directeur Arie Alderliesten heeft een presentatie gegeven van schade herstel van 1932 tot nu en verder. Ook konden zij eigenhandig spuiten middels het systeem van VirtualPaint op een enorm beeldscherm, hier was voor de winnaar een mooie prijs beschikbaar gesteld door RM / BASF. Verder waren er door het gehele bedrijf demo's met de allernieuwste reparatiemethoden te zien. Waar het zojuist uitgekomen en aangeschafte nieuwe ponstangset voor hybride verbindingen ( rivets) van Equipmentgroep Holland wel heel erg de aandacht trok.

Nieuwe Hyundai I20 Go toegevoegd aan vervangend vervoer vloot


Een nieuwe I20 go als vervangend vervoer. De I20 Go is een compleet uitgeruste auto met navigatie e.d. Uiteraard geleverd door onze samenwerkende dealer Hyundai Ridderkerk. Hyundai Nederland is op dit moment bezig om een netwerk van merkerkende schadeherstellers op te zetten. Uiteraard gaat Alderliesten merkerkend schadehersteller voor Hyundai worden.

Modern zakelijk vervangend vervoer beschikbaar bij Alderliesten


Ook voor zakelijke klanten is de vervangend vervoervloot van Alderliesten weer vernieuwd met een Nissan Primastar, zodat u gewoon door kunt met uw werk.

Autoschade Herstel Alderliesten koopt nieuwste hybride verbindingen kitsysteem van EGH


Autoschadeherstel Alderliesten uit Ridderkerk heeft op de Auto Prof beurs als eerste in Nederland geïnvesteerd in het nieuwste PNP90 XT2 Full kit systeem van EGH. Deze uitvoering voor het aanbrengen van pons- en popnagels verbindingen, voldoet aan de strengste eisen van o.a. Mercedes, BMW, Jaguar, Landrover, Volkswagen en Audi. Alderliesten maakt deel uit van het concept “Schadeherstelmeester”, een reparatienetwerk voor het repareren van complexe schades. Met deze aankoop voldoen wij ook aan onze verplichting voor het juist kunnen verwijderen en kunnen aanbrengen van de fabrikant voorgeschreven hybride verbindingen, aldus Arie Alderliesten.

Autoschade Herstel Alderliesten in Ridderkerk behaalt de nieuwe kwaliteitsnorm van Focwa “de Focwa standaard”.


Van Hiqure “High Quality Repair” naar de nieuwe norm. Als pionier van de norm HiQuRe ( High Quality Repair) is bij Alderliesten al heel vroeg het besef ontstaan dat de auto in rap tempo veranderd. Dit op zo’n beetje alle vlakken. Van carrosserie en veiligheidssystemen tot complete multimedia. Wat te denken van een Opel als Hotspot of een Tesla als energiecentrale! Repareren zoals schade herstellend Nederland altijd heeft gedaan is niet meer mogelijk. Eigenlijk zijn beide normen gebaseerd op: Eerst denken, dan doen en vervolgens vastleggen in een digitaal dossier. Hierin wordt zelfs vastgelegd of de betreffende monteur over de juiste kwalificaties beschikt. Zo wordt bij schade eerst het foutgeheugen uitgelezen en de fabrieksvoorschriften opgevraagd over de uit te voeren reparatie. Het kan zo maar zijn, dat er niet gelast mag worden op bepaalde plekken en gerepareerd moet worden met een hybryde verbinding ( lijm en ponstechniek). Ook mag niet zomaar overal een snijlijn worden gemaakt. Stel dat daar een sensor in de buurt zit die de airbags bij een nieuwe schade op een fout moment activeert! Om al deze zaken te borgen, is dus deze nieuwe norm van Focwa noodzakelijk om uw auto weer even veilig als voor het ongeval aan u af te leveren. Het team van Alderliesten staat in 2017 fris geschoold, gecertificeerd en met verstand van zaken voor u gereed.