Kwaliteit is een keuze!
Autoschade Herstel Alderliesten

Autoschade Herstel Alderliesten

 

 

 

 


 
 

Autoschade Herstel Alderliesten

Al 60 jaar een vertrouwd adres in Ridderkerk en omstreken. Daarmee behoren wij tot de pioniers op schadeherstel vlak. Van calculeren op de sigaardoos naar hypermodern geoutilleerd en service gericht schadeherstelbedrijf. Fabrieksconform, Milieuverantwoord en Duurzaam ondernemen staan bij ons hoog in het vaandel. In de receptie hangt nu een 55 inch touchscreen scherm waar niet alleen de planning op verschijnt, maar waar het ook mogelijk is u een zeer gedetailleerd (foto)verslag  te tonen van de werkzaamheden die aan uw auto zijn verricht.

Verlengstuk verzekeraar

Wij worden ( als geselecteerd bedrijf) door uw verzekeraar als verlengstuk van hun product gezien. Voor een verzekeraar dus heel belangrijk dat u perfect geholpen wordt door ons. Het is voor hen één van de weinige contact momenten met u als verzekeringsnemer en die moet middels Autoschade herstel Alderliesten uw verwachtingen overtreffen. Wij calculeren via internet rechtstreeks bij de verzekeraar of expertise dienst, zodat er zeer korte lijnen zijn ontstaan.

Binnen ons gehele team hebben we daarom een duidelijk eenduidig doel wat is terug is te vinden in onze slogan. 

“Kwaliteit is een keuze”

 

Bedrijfsfilm Autoschade herstel Alderliesten Ridderkerk

Een kijkje in de keuken en ontdekken wat er werkelijk nodig is om uw auto fabrieksconform te herstellen. Aantoonbaar kwaliteit ook dat is een keuze.

Fabrieksconform repareren, HiQuRe ( High Quality Repair) gecertificeerd. Ook aan EV!

Alderliesten is de 4e ondernemer die in 2013 het gloednieuwe kwaliteitscertificaat van FOCWA EUROGARANT heeft behaald. Deze norm gaat veel verder de kant op van het eindproduct, dit in tegenstelling tot de huidige ISO normeringen. Hiermee heeft onze brancheorganisatie Focwa een unieke standaard in de wereld gezet ( nog nergens vertoond)! Je kunt stellen dat HiQuRe echt een kwaliteitsnorm is.

Wat betekend dit voor u?

Een aantoonbaar veilig gerepareerde auto, voor u en uw gezin. Door fabrieksconform te repareren weer net zo veilig is als voor de schade. Nodig? Wij denken dat gezien de vlucht die de techniek en veiligheidscomponenten in de huidige auto hebben genomen dat het een must is om veilig te kunnen repareren. Zo beginnen we tegenwoordig met een scan met een diagnose computer en wordt er aan u auto gewerkt door een gecertificeerde Autoschade Technicus. Wat te denken van de Hybride en/of elektrische voertuigen! Wij zijn er middels de nieuwe NEN9140 norm klaar voor.

Ambassadeur HiQuRe

Het zal u wellicht niet verbazen gezien het bovenstaande dat Directeur Arie Alderliesten Ambassadeur is voor deze nieuwe norm van Focwa Eurogarant. Kijk ook eens op www.hiqure.nl.