Hagelcentrum

We beschikken over de kennis en ruimte om na hagelschade uw voertuig snel weer operationeel te maken. Uiteraard handelen we ook de communicatie met uw verzekering af.

Na de hagelcalamiteiten in Ridderkerk e.o. van 1998 en 2011 kunnen we zonder overdrijven stellen dat we de meest ervaren hagelschade specialist onder de Nederlandse schadebedrijven zijn.

E

Vervangend vervoer of haal- en brengservice

E

Hulp bij invullen schadeformulier

E

Rechtstreeks contact met uw verzekeringsmaatschappij

E

Volledige en genormeerde schadecalculatie

E

Regelen van goedkeuring voor reparatie

E

Veilig en kwalitatief herstel van uw voertuig

E

Financiële afhandeling met uw verzekeraar

E

Korting op uw eigen risico, door overeenkomsten met verzekeraars

Afhandeling schade

Door een uitgebreide intake, waarbij uw auto zelfs eerst gewassen wordt, waarborgen we dat wel 1000-1500 auto’s met hagelschade snel kunnen herstellen zonder noemenswaardige problemen. Om u een idee te geven, dat is een file van 5 tot 7.5 kilometer!

We informeren u als eigenaar over de vorderingen. Ongeveer 3 weken voor uiteindelijke reparatie maken we een definitieve afspraak met u.

Bij de laatste calamiteit hebben we met 30 vervangende leenauto’s gewerkt en was de gemiddelde doorlooptijd anderhalve dag. Elk schaderapport was binnen de reparatietijd van de auto afgewikkeld met de betreffende verzekeraar of expertisedienst. Hier is een strakke organisatie, flexibiliteit en doorzettingsvermogen voor nodig.

Mocht het weer gebeuren in Ridderkerk, wat we niemand toewensen, zijn we er in ieder geval klaar voor.