Wie zijn wij

Autoschade Herstel Alderliesten

Al 65 jaar een vertrouwd adres in Ridderkerk en omstreken. Daarmee behoren wij tot de pioniers op schadeherstelvlak. Van oldtimer tot elektrische auto. Van calculeren op de sigarendoos naar hypermodern geoutilleerd en servicegericht schadeherstelbedrijf. Fabrieksconform, milieuverantwoord en duurzaam ondernemen staan bij ons hoog in het vaandel. In de receptie hangt een 55 inch touchscreen scherm waar niet alleen de planning op verschijnt, maar waar het ook mogelijk is u een zeer gedetailleerd (foto)verslag te tonen van de werkzaamheden die aan uw auto zijn verricht.

Verlengstuk verzekeraar

Door ons contract met verzekeraars, zien zij ons als verlengstuk van hun service. Voor uw verzekeraar is het dus ook belangrijk dat wij u perfect helpen. Het is voor hen één van de weinige contact momenten met u als verzekeringsnemer en die moet middels Autoschade Herstel Alderliesten uw verwachtingen overtreffen. Wij calculeren via internet rechtstreeks bij de verzekeraar of expertise dienst, zodat er zeer korte lijnen zijn.

Binnen ons gehele team hebben we daarom een duidelijk eenduidig doel wat is terug is te vinden in onze slogan.

   

     Kwaliteit is een keuze

Een kijkje in de keuken en ontdekken wat er werkelijk nodig is om uw auto fabrieksconform te herstellen. Aantoonbare kwaliteit: ook dat is een keuze.

Kwaliteit

Fabrieksconform repareren. FOCWA standaard gecertificeerd. Ook aan elektrische auto’s (EV)!

Alderliesten is de 4e ondernemer die in 2013 het gloednieuwe kwaliteitscertificaat van FOCWA standaard ‘complexe schades’ heeft behaald. Deze norm zegt veel meer over het eindproduct dan de huidige ISO normeringen. Hiermee heeft onze brancheorganisatie Focwa een unieke, nog niet eerder vertoonde standaard in de wereld gezet!

Hooggecertificeerde medewerkers

Jaar ervaring

Schades hersteld per jaar

Wat betekent dit voor u?

Een aantoonbaar veilig gerepareerde auto, voor u en uw gezin. Door fabrieksconforme reparatie weer net zo veilig als voor de schade. Is dat echt nodig?

Gezien de technische ontwikkelingen van elektronica en veiligheidscomponenten in auto’s is het voor ons een must om veilig te repareren.

Daarom beginnen we met een scan met een diagnosecomputer en herstelt een gecertificeerde Autoschade Technicus de schade. Of het nu gaat om een elektrische of hybride auto of juist een klassiek voertuig. Wij zijn er middels de nieuwe NEN9140 norm klaar voor.