High Quality repair en EV

High Quality Repair

Alderliesten is de 4e ondernemer die in 2013 het gloednieuwe kwaliteitscertificaat van FOCWA Eurogarant heeft behaald. Deze norm zegt veel meer over het eindproduct, dit in tegenstelling tot de huidige ISO normeringen. Hiermee heeft onze brancheorganisatie Focwa een unieke standaard in de wereld gezet! Je kunt stellen dat HiQuRe echt een kwaliteitsnorm is. Inmiddels is de HiQuRe-norm door FOCWA omgedoopt tot de FOCWA-standaard.

Wat betekent dit voor u?

Een aantoonbaar veilig gerepareerde auto, voor u en uw gezin. Door fabrieksconform te repareren is uw voertuig weer net zo veilig als voor de schade. Is dat nodig? Kijkend naar de huidige technische ontwikkelingen en alle elektronische componenten in de huidige auto’s, vinden wij het een must om veilig te repareren. Zo beginnen we tegenwoordig met een scan met een diagnosecomputer. Een gecertificeerde autoschadetechnicus werkt aan uw auto. Ook uw hybride of elektrische auto, is bij ons in goede handen. Uiteraard strikt volgens de NEN9140-norm.

ADAS-systemen

Voertuigen worden tegenwoordig steeds slimmer. Adaptieve cruise control, lane departure warning, auto’s die zelfstandig kunnen parkeren of remmen om ongelukken te voorkomen worden meer en meer ingezet. Juist omdat al deze systemen bedoeld zijn voor de veiligheid van passagiers en medeweggebruikers, moet u erop kunnen vertrouwen dat ze goed werken. Merken we dat er iets niet klopt, of is één van de systemen geraakt bij een schade, dan kalibreren wij ze en lijnen ze weer goed uit.